Més de 600 persones participen en la jornada «Tasta els centres cívics»

dissabte, 26/1/2013 - 10:59h

Més de 600 persones van participar en la jornada de portes obertes a les activitats dels centres cívics convocada el dijous 18 de gener per la regidoria de Participació i Ciutadania amb el lema «Tasta els centres cívics». Al llarg de tota la tarda i amb sessions d’una hora, el centre cívic del Carme va oferir tastar fins a 36 activitats de manera gratuïta.

La jornada va registrar més d’un centenar d’assistents cada hora. Les activitats més participades van ser les de cuina, maridatges, risoteràpia, zumba i bijuteria, entre altres. La proposta de tastos s’estructura en cinc eixos (formació, cuina, artesania, informàtica i cultura del cos) i un sisè relacionat amb el ball i les arts escèniques.

L’objectiu d’aquesta jornada és que les persones interessades en algun dels cursos i tallers que els centres cívics programen entre els mesos de gener i juny puguin provar-los de manera gratuïta i es decideixin per inscriure’s en algun.

El període d’inscripció a les activitats dels Centres Cívics està obert des del passat dilluns 7 de gener. La regidoria de Participació i Ciutadania ha programat un total de 500 activitats per a adults i una vintena per a infants, amb vora 6.000 places.

Podeu trobar més fotografies de la jornada al facebook dels centres cívics:

http://www.facebook.com/centrescivicsreus

Authentic Nike SneakersNike