Projecció de la pel·lícula “En un món millor”

CINEMA SOLIDARI ALS CENTRES CÍVICS

Tipus d'acte: 

Cinema solidari

Data inici: 

divendres, 22/2/2013 - 20:00h

Data final: 

divendres, 22/2/2013 - 21:45h

Projecció de la pel·lícula “En un món millor”

Dinamarca, 2010
Direcció: Susanne Bier

Durada: 110'

Anton, un doctor suec pare de dos fills i en tràmit de separar-se, compagina la seva vida entre una petita població danesa i un camp de refugiats a Darfur. La seva intensa dedicació a l’Àfrica sovint no li permet de dedicar prou atenció al seu fill de 12 anys Elias, que és víctima de bulling a l’escola.

Christian, que ve de Londres i s’acaba d’incorporar a l’escola, fa de seguida amistat amb Elias i es fa valer dels seus mètodes violents i dissuasoris per ajudar a combatre l’assetjament al qual el seu amic està sotmès. El seu violent comportament és alhora una arma per lluitar contra la seva pròpia frustració, originada per la recent pèrdua de la seva mare a causa de càncer.

La frustració de Christian unida a la d’Elias, qui se sent abandonat pel seu pare en missió humanitària a Darfur, conduiran els dos joves a protagonitzar un dramàtic i violent episodi fruit de la detonació d’una bomba casolana que Cristian ha fabricat per tal de venjar el pare d’Elias, qui ha estat agredit físicament per un veí.

 

Centre Cívic: