S’obren les inscripcions a les activitats dels Centres Cívics

dimarts, 8/1/2013 - 20:46h

Les inscripcions per a les activitats dels Centres Cívics estan obertes a tothom, segons la disponibilitat de places, fins el 14 de gener. Es poden fer per Internet, I es mantenen les altres vies d’inscripció habituals:

  • Internet: http://inscripcions.reus.cat
  • Trucant al 010 o al 977 010 010 (des de fora de Reus i/o mòbil)
  • Presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC)
  • Presencialment a les consergeries dels centres cívics 

La regidoria de Participació i Ciutadania ha programat a través de la xarxa de centres cívics un total de 500 activitats per a adults i una vintena per a infants, amb vora 6.000 places. L’oferta d’activitats, que es pot consultar al web www.reus.cat, correspon al primer semestre de l’any 2013.

L’oferta d’activitats
Els Centres Cívics han anat incorporant una oferta d’activitats adreçada als més petits que poden fer tallers de cuina familiar, música, danses de l’Índia i teatre per a petits actors, entre d’altres.

L’oferta per a majors de 16 anys es caracteritza per una àmplia gamma de cursos i activitats com els de costura de supervivència i pintura sobre roba o els tallers de risoteràpia. Per millorar les habilitats en informàtica i fotografia s’han programat cursos de photoshop, xarxes socials com facebook o twitter, fotografia d’autor, paisatge i art fotogràfic, entre d’altres. En l’àmbit de les arts plàstiques i manuals, destaca el curs sobre modernisme i el mosaic; i en el de les arts escèniques i musicals, s’ofereix cant coral o titelles educatives. Per millorar coneixements en el camp de la gastronomia, es poden trobar cursos de cuina de temporada o marinera, maridatges i tast de vins i de cafè. També es proposa practicar idiomes de forma amena a través de les classes de rebosteria en anglès o cuina italiana en italià.

Un semestre amb cursos de 20 sessions
Un dels canvis que s’ha produït aquest any és la periodicitat dels cursos per tal d’adaptar-se a l’any natural. Així, si en el darrer curs hi havia 30 sessions repartides en dos quadrimestres, 15 i 15, en aquest s’han planificat les mateixes 30 sessions, però repartides entre un primer trimestre d’octubre a desembre amb 10 sessions i un segon semestre, que ara s’inicia, del 21 de gener al 7 de juny amb 20 sessions (tret dels monogràfics).

Preus
El canvi de periodicitat, però, no ha afectat als preus, que s’han mantingut, adaptant-se proporcionalment a les sessions de cada inscripció. Tenint en compte que aquest segon període és més llarg i l’import total és superior, s’ofereix la possibilitat de fraccionar el pagament en dos terminis de manera que es pot abonar el 50% en el moment de fer la inscripció i el 50% restant amb un càrrec el dia 1 d’abril.

Els pagaments es poden fer a partir del 7 de gener, amb targeta o a través del banc o caixa.

url cloneSneakers Nike