logo Ajuntament de Reus
Arrossega

Nova programació d’hivern-primavera a la Xarxa de Centres Cívics de Reus

programació tardor/hivern

La regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals presenta la nova programació d'hivern-primavera de la Xarxa de Centres Cívics per aquest quadrimestre. Fins al mes de juny s'han programat 144 activitats, cursos i tallers per donar resposta a múltiples interessos i àmbits d'interès de la ciutadania.


Com a novetats en aquesta programació s'incorpora una activitat infantil als Centres Cívics, per poder participar i col·laborar en el passaport cultural infantil que promociona la Regidoria d'Educació a les escoles de primària de la ciutat.


Les activitats gratuïtes tindran continuïtat, entre altres propostes, amb el programa "En família" que proposa activitats per a tota la família, Rutes i Racons per descobrir amb sortides i rutes d'interès per la ciutat i Cultuquè, que s'han programat diferents xerrades en diverses col·laboracions com Salut Pública, CAP Sant Pere, Reus, Esport i Lleure, Col·legi d'advocacia de Reus, Lliga Reumatològica Catalana,...


Activitats consolidades

En l'apartat de les activitats físiques i esportives s'ofereix una gran varietat de tallers i davant l'èxit i la demanda obtinguts s'han ampliat els horaris dels tallers d'hipopressius i es realitzarà un monogràfic de sol pelvià. En l'àmbit de balls, com a novetat s'ha programat el flamenc i el ball shuffle i es continuarà amb el swing i els balls en línia, entre altres.


Les activitats vinculades a la cuina i la gastronomia també són molt populars i es continua amb una gran varietat de propostes com ara el taller d'entrants vegans, tapes d'estiu, de postres en got, melmelades, etc.


"La voluntat de ser encara més a prop de les persones i les entitats que en vuguin fer el lloc de trobada, marquen algunes de les novetats d'una programació que, un cop més, referma el paper dels centres cívics com a epicentres de la vida ciutadana", ha manifestat la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals en funcions, Marina Berasategui.


Com ja és habitual, s'ha programat un calendari d'exposicions que recorreran els diferents centres cívics amb temàtiques diverses que van des de la fotografia artística al compromís.


La Xarxa de Centres Cívics continua oberta a les entitats, grups i persones que necessitin un espai o punt de trobada.


Inscripcions

El termini d'inscripció a les activitats serà del 7 al 18 de febrer de 2022 o fins a esgotar les places . Es faran preferentment per internet (inscripcions.reus.cat) o presencialment a les consergeries dels centres cívics, de 9.00 a 13.00 h i de 16.00 a 20.00 h. Els centres cívics prendran les mesures de prevenció necessàries per garantir la seguretat dels usuaris (aforament, distància, desinfecció, etc.), d'acord amb les directrius de les autoritats sanitàries.