logo Ajuntament de Reus
Arrossega

El Centre Cívic Llevant organitza la XI Tarda Literària dedicada a Gabriel Ferrater

programació tardor/hivern

El Centre Cívic Llevant acollirà aquest divendres 22 d'abril, a les 18.30 hores, la XI Tarda Literària dedicada a Gabriel Ferrater. L'esdeveniment torna al format presencial després que l'any passat es fes en format híbrid, virtual i presencial, i l'anterior s'hagués de suspendre pel confinament. L'acte està inclòs en l'agenda de l'Any Ferrater i en el marc dels actes per Sant Jordi i inclourà la lectura de diferents poemes de l'obra del poeta reusenc a càrrec d'una quarantena de lectors vinculats al Centre Cívic Llevant.

 

La Tarda Literària és una proposta que va néixer l’any 2011 amb una voluntat d’acció cultural i participativa per celebrar la Diada de Sant Jordi. A través del treball de l’obra d’un autor català que commemori alguna efemèride, o tingui una especial vinculació amb la ciutat de Reus, s’organitza aquesta vetllada on hi participen una quarantena de lectors fidels, que any rere any, reafirmen el seu compromís de participar-hi. Aquest lectors tenen una especial vinculació amb el Centre Cívic Llevant: representants de l'Associació Gosar Poder com la Fina Masdéu Abril; representants de les entitats i servei que hi estan ubicats, els representants dels serveis i entitats del seu entorn, els alumnes , els veïns… i les autoritats municipals: la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores Juanpere; el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens Salvador; l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer Punyed.

 

Amb totes les lectures escollides s'ha elaborat un llibret que s'emportarà de record cada lector, juntament amb una rosa. L'acte finalitzarà amb una audició musical a càrrec d'Aspercamp i el tradicional brindis i la fotografia de record.