logo Ajuntament de Reus
Arrossega

Adjudicada la redacció del projecte executiu del futur Centre Cívic Gregal

programació tardor/hivern

L’Ajuntament de Reus ha adjudicat els contracte per a la redacció dels documents tècnics de les obres de reforma a l'antiga nau magatzem de vins del Palau Boule, al barri de Niloga, per la construcció del nou Centre Cívic Gregal. Els treballs, dividits en dos lots, s’han adjudicat per un total de 132.203,28 euros.

El lot 1 inclou la redacció del projecte executiu, el qual ha d’estar enllestit 4 mesos a comptar des de la formalització del contracte. També inclou la direcció d'obres la certificació energètica i el projecte de llicència ambiental, entre altres. El lot s’ha adjudicat a Xavier Sales i Associats SLP, per un import de 95.495,88 euros (IVA inclòs)

El lot 2, s’ha adjudicat a la UTE Centre Cívic Gregal per un import de 36.707,4 euros (IVA inclòs), i contempla la direcció d'execució d'obres, la seguretat i salut, el control de qualitat i les legalitzacions (Fase 1, 2 i 3).

L’Ajuntament de Reus invertirà el proper any 1 milió d’euros per la posada en funcionament del futur Centre Cívic Gregal, el nou equipament de la xarxa de centres cívics que es farà a l’antiga nau magatzem de vins del Palau Boule, al barri de Niloga.

Aquest edifici forma part del Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Natural de Reus. També inclou les obres de la urbanització vinculada obligatòria que correspon a l’espai exterior a la zona de l’accés de l’edifici. La fase de redacció del projecte es portarà a terme en quatre i el govern preveu que la licitació de les obres es pugui portar a terme el proper estiu. 

El projecte incorpora les aportacions de la ciutadania recollides durant el procés participatiu impulsat per la regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals per al disseny del nou centre cívic.

El nou centre cívic donarà servei a la zona compresa entre el barri Niloga, el carrer Ample, la carretera de Castellvell, el parc de Sant Jordi, la plaça de la Llibertat, i la zona del carrer de Doctor Robert i carrers adjacents.