logo Ajuntament de Reus
Arrossega

La Xarxa de Centres Cívics de Reus estrena web amb noves funcionalitats com la reserva d’espais

programació tardor/hivern

La Xarxa de Centres Cívics de Reus disposa des d’aquesta setmana d’un nou web que incorpora noves funcionalitats i un canvi d’imatge i disseny. Una de les principals novetats del nou espai virtual és la incorporació d’un apartat per conèixer els espais que es poden utilitzar als diferents centres cívics de la ciutat i l'enllaç al tràmit per sol·licitar-los.

La sol·licitud d’espais permet que qualsevol persona, entitat o associació puguin sol·licitar un espai o seu social als centres cívics per un període de temps determinat, per poder realitzar alguna activitat, reunió, formació, sempre hi quan no hi hagi ànim de lucre. El tràmit es realitza en línia i s’ha de demanar com a mínim vuit dins abans.

El nou espai web, més amigable, intuïtiu i complet, permet filtrar les activitats per centre cívic o per tipus d'activitat i fer la inscripció en l’activitat desitjada. També incorpora informació d’agenda i notícies vinculades als Centres Cívics.

La regidora delegada de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Marina Berasategui, considera que “la renovació de l’eina fa un pas més en la voluntat donar a conèixer i de tenir les portes d’aquests equipaments sempre obertes perquè els centres cívics siguin casa de tothom, enfortint la voluntat de proximitat d’uns equipaments que són referents destacats de la dinàmica ciutadana”.

L’eina permet accedir d’una manera ràpida i fàcil als serveis i l’àmplia oferta de cursos i tallers de la Xarxa de Centres Cívics de la ciutat. Una programació que els darrers mesos s’ha adaptat amb noves propostes de format més reduït, especialment dedicades al públic familiar .

El nou web es pot consultar a l’adreça https://centrescivics.reus.cat/.