Centres Cívics, programació tardor 2015

dijous, 30/7/2015 - 14:42h

Els centres cívics de Reus oferiran 278 cursos d'octubre a desembre

 

La xarxa de Centres Cívics municipals oferirà la pròxima tardor un total de 278 cursos i tallers, que abastaran àmbits tan diversos com les arts plàstiques, la cura del cos, els idiomes, l'enologia o la fotografia, entre d'altres. Les inscripcions es podran realitzar entre el 14 i el 25 de setembre.

La regidora de Serveis a la Ciutadania i Gent Gran, M. Dolors Sardà, ha recordat que “es tracta d'activitats pensades per facilitar el lleure i el creixement personal i, a la vegada, oferir oportunitats de formació a la ciutadania”. El conjunt de propostes dels centres cívics es completaran amb activitats com ara exposicions, visites i sortides vinculades als diferents cursos i tallers. Des de la xarxa municipal de centres cívics s'ha tingut en compte les preferències dels usuaris a l'hora de dissenyar la nova programació, a partir dels cursos i tallers més demandats en anteriors edicions.

 

Novetats

També s'han introduït algunes novetats que poden respondre a noves necessitats i nous públics. Són novedosos diferents cursos com ara els de robòtica educativa i fotografia familiar (adreçats a un públic infantil i juvenil), el de màgia, el de targeteria i “scrap”, el d'escriptura terapèutica, el dedicat als Secrets de la felicitat, el de cuina de carpaccions i tartars, el de cuina asiàtica i el d'impressió 3D.

Tota la programació del nou trimestre es pot consultar a través del web i del Facebook dels centres cívics.

 

 

trace affiliate link『アディダス』に分類された記事一覧