Cicle d'exposicions, el mes de febrer

dijous, 7/2/2013 - 17:17h

 Els centres cívics de Reus ofereixen durant el mes de febrer la programació d’exposicions següent:

  • Centre Cívic del Carme: Cinemes de Reus. Dels inicis a la fi de la Guerra: Es tracta d'un recorregut nostàlgic i didàctic a través dels cartells dels locals mítics de Reus on es projectava cinema. Una exposició que mostra la programació i la història, tant de les sales de cinema —sala Reus, saló Kursaal, Monumental i Cinelandia— com dels teatres convertits en cinemes —Teatre Bartrina i Teatre Fortuny—.
  • Centre Cívic Llevant: Centre Cívic Llevant: Mostra de pintura: Una mostra de treballs fets a l'aula pels alumnes de pintura del Centre Cívic Llevant.
  • Centre Cívic Mas Abelló: Els Mercats de Reus: Una mostra de pintura dels alumnes dels tallers de fotografia que es realitzen a diferents centres cívics de la ciutat.
  • Centre Cívic Mestral: Esclat de Colors: Exposició fotogràfica de Marcela García, membre de l'Associació de Dones Blanca Almendro.
  • Centre Cívic Migjorn: Colla Sardanista Rosa de Reus: Una mostra fotogràfica d'alguns dels elements festius de la ciutat de Reus que cada any apareixen pels carrers al voltant de la Festa Major. Les obres han estat premiades al concurs anual, convocat des de 1967, per la Colla Sardanista.
  • Centre Cívic Ponent: 50è aniversari dels Beatles: Beatles Ambassador (José Maria Gómez Salvadó) exposa al públic documentació, fotografies, pòsters, cartes, entrades, quadres, etc. d'aquest grup mític. També es pot sol·licitar al centre cívic visites guiades per a grups.
latest Nike SneakersNike air max