Cursos sobre cura de la ment i sobre robòtica, novetats de l’oferta dels centres cívics

dimarts, 8/9/2015 - 09:35h

La xarxa de Centres Cívics municipal ofereix com a novetat de l’oferta d’activitats de tardor cursos sobre la cura de la ment i sobre robòtica. La xarxa oferirà la pròxima tardor un total de 278 cursos i tallers. Les inscripcions es podran realitzar entre el 14 i el 25 de setembre.

Cursos sobre cura de la ment
El concepte actual de salut té en compte cada cop més la idea de benestar físic i mental. Per tot això els centres cívics ofereixen un àmplia oferta de cursos que tenen per objectiu millorar el benestar personal i l’educació emocional. S’han programat els cursos següents: «Autoestima i benestar», «Ens entenem quan parlem», «Què hi ha al centre de la teva vida?», «Meditació», «Els secrets de la felicitat», «Escriptura terapèutica», «Què hi ha al centre de la teva vida», «Converses pendents», «Coaching per a perdre pes», «Musicoterapia», «Descobreix allò que et fa únic», «Gestió del temps» i «Temes vitals».

Cursos sobre robòtica
Entre l’oferta d’activitats infantils dels centres cívics de la tardor hi ha un seguit de cursos que tenen a veure amb robòtica educativa, un sistema d’aprenentatge interdisciplinari que potencia el desenvolupament d’habilitats en els infants. Es treballen àrees com les ciències, la tecnologia, les matemàtiques, l’anglès, així com fomenten la creativitat i el treball en equip. Són classes on el professor planteja reptes que els alumnes han de resoldre. S’han programat els cursos següents: «Robòtica educativa», «Lego en família», «Lego minsdtroms» i «Lego wedo».

Buy KicksAir Jordan Release Dates Calendar