El 7 de gener s'obren les inscripcions pels 360 cursos programats als Centres Cívics el primer semestre de 2015

divendres, 2/1/2015 - 09:05h

A partir de dimecres, 7 de gener, s'obre el període d'inscripció per participar als 360 cursos i tallers programats als Centres Cívics de Reus entre els mesos de gener i juny de 2015. Les inscripcions es podran fer a les consergeries dels centres cívics i al lloc web http://centrescivics.reus.cat, on també es pot consultar el detall de l'oferta d'activitats.

L'ampli ventall de tallers i cursos es distribueixen en una gran diversitat d'àmbits, com són les activitats infantils, les arts escèniques, les arts plàstiques i tèxtils, els balls i danses, activitats culturals, de cura del cos i la ment, de fotografia i creativitat digital, gastronomia, idiomes, informàtica i tècniques de comunicació.

La regidora de Participació i Gent Gran, Àngela Tello, ha destacat la diversitat de l'oferta d'activitats com un gran actiu a favor de la participació de la ciutadania, “ja que tothom pot trobar alguna proposta adequada als seus interessos i favorable a les seves inquietuds de millora de coneixements i aprenentatge de noves experiències”.

La xarxa de Centres Cívics de Reus és integrada pel Centre Cívic Mestral (av. de Barcelona, 6), el Centre Cívic del Carme (pl. de la Patacada, 10), el Centre Cívic Llevant (pl. de l'Hort dels Canonges, 1), el Centre Cívic Ponent (av. dels Països Catalans, 106), el Centre Cívic Mas Abelló (carrer del Mas del Carpa, 4) i el Centre Cívic Migjorn (riera de l'Escorial, 22-24).

bridgemedia2021年はコラボレーション祭り!人気ブランドのコラボアイテム10選

Fitxers Relacionats: