Els centres cívics promouen la participació dels usuaris amb un concurs de fotografia a Facebook

dijous, 7/2/2013 - 17:19h

La regidoria de Participació i Ciutadania convoca el concurs «Els centres cívics al Facebook», per tal que els usuaris puguin mostrar amb imatges la seva experiència en l'activitat diària dels centres cívics de la ciutat. L’oferta dels centres cívics inclou uns 500 cursos sobre temàtiques molt diverses (idiomes, cuina, noves tecnologies, balls, artesania, etc) que s'ofereixen per aquest semestre de gener a juny.

La regidora de Participació i Ciutadania, Àngela Tello, explica les raons de la convocatòria d'aquest concurs: «Els usuaris tenen ganes de participar activament en la dinàmica dels centres cívics, com demostra l'èxit de l'anterior concurs de fotografia d'aquest tipus, ‘La cloenda dels centres cívics al Facebook’, que va tenir lloc el mes de juny passat, i des de la regidoria volem facilitar els canals per què puguin fer-ho».

Aquest concurs es porta a terme a la xarxa social Facebook i la temàtica de les fotografies ha de ser les diferents activitats que es realitzen a la Xarxa de Centres Cívics de Reus , ja siguin cursos i tallers, activitats puntuals o activitats de les entitats, des de l’1 de febrer fins al 10 de juny.

Pot participar-hi, qualsevol persona que sigui seguidora del facebook dels centres cívics.

La regidoria de Participació i Ciutadania premiarà als guanyadors d'aquest concurs amb matrícules gratuïtes als cursos del proper curs 2012-2013.

Les bases del concurs es poden consultar aquí: 

 

Running sport mediaNew Releases Nike

Fitxers Relacionats: