La nova programació dels Centres Cívics ampliarà l’oferta amb activitats complementàries als cursos i tallers

dimecres, 27/8/2014 - 21:00h

La programació per als mesos d’octubre a desembre dels Centres Cívics municipals inclourà una nova oferta d’activitats paral·leles que en alguns casos serviran per ampliar els continguts treballats en els cursos i, en altres casos, es presentaran com ofertes independents. Aquest nou enfoc de l’oferta impulsada per la regidoria de Participació i Ciutadania arriba després de la bona acollida que va tenir l’activitat complementària de cloenda del curs al juny passat en què es va realitzar una visita comentada a diferents espais patrimonials de la ciutat.

La regidora de Participació i Ciutadania, Àngela Tello, ha explicat que el nou ventall d’activitats complementàries permetrà «ampliar la possibilitat d’experimentar nous aprenentatges amb propostes culturals i educatives que van més enllà de les sessions formatives habituals».

Entre les noves activitats complementàries que s’oferiran a partir del mes d’octubre hi ha les següents:

  • Visita guiada al Cementiri i el Mausoleu del General Prim.
  • Visita guiada a la Prioral de Sant Pere (en diferents idiomes).
  • Visita guiada al refugi antiaeri de la Patacada.
  • Conferència «Reus sota les bombes», a càrrec de l’arxiver municipal, Ezequiel Gort. Dia 29 d’octubre, 18:00 h (CC Migjorn); dia 13 de novembre, 19:00 h (CC del Carme) i dia 1 de desembre, 18:00 h (CC Mestral).
  • Conferència «Reus esdevé ciutat, 1712», a càrrec de l’arxiver municipal, E. Gort. Dia 11 de novembre a les 18:00 h, al CC Llevant.
  • Taller d’il·lustració, amb Pere Prats. Dia 22 d’octubre, 15:00 h, al CC Mas Abelló; dia 12 de novembre, 15:00 h, al CC Ponent i el dia 10 de desembre, a les 17:30 h, al CC del Carme.
  • Activitats de Nadal a tots els centres cívics.
  • Trobada de Puntaires el dia 27 de setembre durant el matí al parc de Sant Jordi. 
  • Exposicions itinerants pels diversos centres cívics de setembre a desembre.

La nova programació dels centres cívics de Reus pel curs 2014-2015 ja es pot consultar al webhttp://centrescivics.reus.cat. L’oferta dissenyada des de la regidoria de Participació i Ciutadania preveu altres novetats, com la possibilitat de fer cursos en dissabte al matí. El període d’inscripcions serà del 15 al 26 de setembre.

L’àmplia oferta de cursos i tallers es pot trobar agrupada segons temàtiques: activitats infantils, arts escèniques i musicals, arts plàstiques i manuals, arts tèxtils, balls i danses, cura del cos i de la ment, fotografia i creativitat digital, idiomes, informàtica i noves tecnologies, gastronomia i tècniques aplicades.

Les inscripcions es podran fer virtualment a http://centrescivics.reus.cat o bé presencialment als centres cívics de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00 h. La xarxa de centres cívics municipal és integrada pel Centre Cívic del Carme, el Centre Cívic Ponent, el Centre Cívic Mestral, el Centre Cívic Llevant, Centre Cívic Mas Abelló i el Centre Cívic Migjorn.

Nike sneakersトロフィールーム , Fullress , スニーカー発売日 抽選情報 ニュースを掲載!ナイキ ジョーダン ダンク シュプリーム SUPREME 等のファッション情報を配信!