La programació dels centres cívics de Reus 2014-2015, disponible a Internet

dilluns, 18/8/2014 - 10:00h

La nova programació dels centres cívics de Reus pel curs 2014-2015 ja es pot consultar al web http://centrescivics.reus.cat. L’oferta dissenyada des de la regidoria de Participació i Ciutadania preveu algunes novetats, com la possibilitat de fer cursos en dissabte al matí o un seguit d’activitats complementàries a les propostes programades. El període d’inscripcions serà del 15 al 26 de setembre.

L’àmplia oferta de cursos i tallers es pot trobar agrupada segons temàtiques: activitats infantils, arts escèniques i musicals, arts plàstiques i manuals, arts tèxtils, balls i danses, cura del cos i de la ment, fotografia i creativitat digital, idiomes, informàtica i noves tecnologies, gastronomia i tècniques aplicades.
Com a novetat, aquest curs s’oferiran diferents cursos i tallers en horari de dissabte al matí, cosa que farà possible la participació de moltes persones que durant la resta de la setmana tenen dificultats per assistir-hi per motius laborals o familiars.
D’altra banda, l’alumnat inscrit als cursos i tallers de la xarxa de centres cívics podran gaudir aquest curs d’activitats complementàries gratuïtes en alguns dels tallers, com ara visites guiades en diferents idiomes per indrets de la ciutat, concerts, visita guiada al Cementiri de Reus, conferències o jornades literàries.


La regidora de Participació i Ciutadania, Àngela Tello, ha destacat que la nova programació està pensada per donar resposta a tota mena d’interessos formatius i lúdics de la ciutadania, de manera que qualsevol persona “pugui trobar aquell curs o taller que l’ajudi a ampliar coneixements i enriquir-se en aquells camps d’interès pels quals se senti més atreta”.

Les inscripcions es podran fer virtualment a http://centrescivics.reus.cat o bé presencialment als centres cívics de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00 h. La xarxa de centres cívics municipal és integrada pel Centre Cívic del Carme, el Centre Cívic Ponent, el Centre Cívic Mestral, el Centre Cívic Llevant i el Centre Cívic Migjorn.

Nike footwearAir Jordan Sneakers

Fitxers Relacionats: