Nova programació dels Centres Cívics pel primer semestre de 2016

dimecres, 30/12/2015 - 09:39h

La Xarxa de Centres Cívics de Reus posa a disposició de la ciutadania la nova programació d'activitats i tallers formatius prevista pel primer semestre de 2016, amb una oferta de 260 cursos i tallers. El ventall de propostes inclou àmbits diversos, des de les arts escèniques i musicals fins a les noves tecnologies, els idiomes i la gastronomia.

El període d'inscripcions començarà partir del dia 8 de gener de 2016 i es podrà realitzar presencialment als centres cívics o bé a través del web http://centrescivics.reus.cat/centres. Aquest portal web, així com el de www.reus.cat, inlcou l'accés a la programació completa d'activitats amb els horaris i el centre cívic on es porten a terme.

La regidora de Serveis a la Ciutadania i Gent Gran, Maria Dolors Sardà, ha animat la ciutadania a consultar la nova programació i fer-ne seguiment a través de les xarxes socials i ha assegurat que “l'ampli repertori de cursos i tallers estan pensats per resultar el màxim d'atractius i útils al màxim d'usuaris i perfils possible”.

Cal destacar que en els darrers anys la comunitat virtual relacionada amb els centres cívics de la ciutat ha esdevingut una eina amb una gran acceptació per part de la ciutadania. Recentment, per exemple, la pàgina de Facebook dels Centres Cívics de Reus ha assolit els 3.000 seguidors.

En paral·lel amb la programació d'activitats formatives i de lleure, que s'allarga fins al mes de juny, els centres cívics també disposaran d'una oferta variada d'exposicions, algunes de les quals itinerants pels diferents centres cívics. Les primeres exposicions que es podran veure, entre el 10 i el 31 de gener, són les següents:

Centre Cívic del Carme: “Bolets i fruites de tardor”

Centre Cívic Llevant: “Instants culturals”

Centre Cívic Mas Abelló: “Vist i pintat”

Centre Cívic Mestral: “Patagonia, un confín austral”

Centre Cívic Migjorn: “Fundació Mossèn Frederic Bara”

 

Centre Cívic Ponent: “Japanese people”

Best jordan Sneakersnike

Fitxers Relacionats: