REDESSA es dóna a conèixer als Centres Cívics

dimecres, 20/3/2013 - 09:16h

Amb la voluntat d'explicar les eines per a fomentar l'emprenedoria i l'autocupació, REDESSA ha organitzat dues sessions informatives per donar-se a conèixer fora de les seves instal·lacions. Així, aquest mes de març es faran dues sessions informatives als Centres Cívics amb el títol "Vols emprendre un negoci? Redessa t'hi ajuda", a les quals s'informarà de les accions necessàries per començar un negoci, com ara l'elaboració d'un pla d'empresa, les formes jurídiques, els tràmits, les vies de finançament, les ajudes, etc., i les accions de suport que es realitzen des de REDESSA en tots aquests àmbits.

El regidor d'Empresa, Innovació i Ocupació, Marc Arza, assegura que "volem donar a conèixer les vies per l'autocupació acostant-nos a la població a través d'espais que resulten més propers, com són els Centres Cívics".

La primera sessió informativa es realitzarà aquest dimecres, 13 de març a les set de la tarda al Centre Cívic Llevant i la següent es farà el dimecres 20 de març a la mateixa hora, al Centre Cívic Ponent.

Nike shoesNike Air Force 1 Low "Love For All" Dropping Soon - Pochta